dimarts, 28 de novembre del 2017

ANAM A L'AQUARIUM!



ELS UNICORNS, ELS ROBOTS I ELS BARRUFETS COMPARTIM L´EXPERIÈNCIA D´ANAR A L´AQUARIUM JUNTS. MIRAU QUÈ BÉ ENS HO HEM PASSAT!





OBSERVAM, ASSOCIAM, DESCOBRIM, COMPARTIM EXPERIÈNCIES, RELACIONAM AMB EL QUE JA SABEM, APRENEM NOVES INFORMACIONS..., SOBRE EL MÓN MARÍ I ALGUNS ANIMALS DE LA MAR: TAURONS, MORENES, GRUMERS, PEIX COFRE, PEIX UNICORN...

 




I HEM TOCAT UNA ESTRELLA DE MAR! QUINA TEXTURA MÉS ESPECIAL QUE TÉ!



















 

DESPRÉS DE VEURE LA PEL·LÍCULA DE LA TORTUGA VALENTINA I BERENAR HEM POGUT JUGAR, RIURE, COMPARTIR... ENS HEM DIVERTIT MOLT!




dimecres, 22 de novembre del 2017

ENS CONEIXEM! (classes de 5 anys)

6è EDUCACIÓ INFANTIL – 5 ANYS

ENS CONEIXEM!

 

Durant aquest curs els infants de les classes de 5 anys realitzem activitats conjuntes per tal de conèixer-nos i fer-nos amics. 




Duem a terme dinàmiques de coneixença i presentació, diferents jocs que ens permeten conèixer el nom dels companys de les altres classes i de vegades altres detalls més profunds, en definitiva dinàmiques per descobrir els altres.







També dinàmiques per fomentar la cooperació, afavorir les relacions entre els companys i les companyes, afavorir la valoració personal i col·lectiva i aconseguir un clima d’aula favorable i així un ambient òptim per treballar i aprendre. 








Jugam per parelles als diferents espais i jocs de l’aula, el nin/a que pertany  a aquella aula acompanya i ensenya els diferents jocs al nin/a de l’altra classe. Entre els dos trien a què volen jugar.



















Aprofitem també els espais del passadís per relacionar-nos i realitzar activitats més tranquil·les.